Om oss

SNU og omstillingsprogrammet i Sykkylven kommune samarbeidar tett og er samlokalisert. Ta kontakt med oss så hjelp vi dykk vidare på vegen, kom innom oss for ein kaffeprat, ring, eller send oss ei melding her på sida.

Åsne Folstad

Åsne Folstad

Daglig leiar SNU

Åsne er daglig leiar i SNU, brenn for utvikling av næringslivet i Sykkylven og har lang erfaring frå virkemiddelapparatet. Åsne har óg god kompetanse innan reisemålsutvikling, med blant anna erfaring i frå Svalbard. På fritida er Åsne som regel å finne på ein fjelltopp, sommer som vinter.

92 45 58 52 asne@skaparglede.no
Lill Therese Aurdal Fure

Lill Therese Aurdal Fure

Prosjektleiar SNU

Lill er prosjektleiar i SNU, med spesielt ansvar for Hoppid-kontoret her i Sykkylven, ho er også økonomiansvarleg. Av bakgrunn har Lill lang erfaring frå møbelindustrien og utdanning innan marknadsføring og ledelse. Har du spørsmål om lokale perler å besøke i Sykkylven, er Lill rette personen å spørje!

96 01 24 10 lill@skaparglede.no
Lise Haukeberg

Lise Haukeberg

Programleiar Omstilling

Lise er programleiar for omstillingsprogrammet i Sykkylven kommune og stortrivast med å få bidra til skaparglede og lokal utvikling. Av bakgrunn har Lise utdanning innan entreprenørskap og innovasjon, samt arbeidserfaring frå næringsutvikling i det offentlege. Lise tilbringe helst fritida si utandørs!

98 88 22 92 lise.haukeberg@sykkylven.kommune.no