MRmat 2025 - Inspirasjonssamling og fagdager lokalmat, 25.-26, februar

Kompetansenettverk Lokalmat invitera til inspirasjonssamling og fagdagar!
Tirsdag 25/2 Inspirasjonssamling på Eggen Restaurant
Vi får høre noen av de flinkeste folka innen lokal matproduksjon og restaurant/reiseliv
fortelle om hvordan de beste råvarene finner veien hele veien fra åker og beite til hvite duker
og glinsende bestikk. Vi får også besøk av Aasmund Nordstoga som tar en trall og inspirerer
oss med foredrag om historiefortelling.
Onsdag 26/2 MRmat på Rauma vgs, Åndalsnes
Velg blant spennende kurs innen kjøtt, ost, sider og smak, honning og bakst.
Sammen utforsker vi hvordan vi kan videreutvikle de lokale råvarene våre til noe helt unikt –
enten det er for restauranter, butikker, gårdsutsalg eller festivaler.
BRANSJEKURS:
- Startkulturer til melk og fløte
- Speking av kjøtt og spekepølseproduksjon
- Bakekurs
- Sider og mat
- Honning – råvarekunnskap og foredling
Les meir og meld deg på Inspirasjonssamling og fagdager lokalmat MRmat 2025 - Kompetansenettverk lokalmat