Treng du ein stol og ein skrivepult, eit kontor for nokre dagar eller kanskje for ein lengre periode?

Velkomen til SkapaLINKEN, veldig kjekt om du vil ta med deg jobben din inn hit i lag med oss!

Workshop, kurs, møterom? Nokre gongar kan det også vere kjekt å ta møtet ute av "eige hus", då er de velkomne til å leige eit møterom her hos oss! 

Prisar på leige av kontor og møterom er ekskl.mva.

Nemnde vi vårt rause fellesområde? Her er det rom for kaffeprat, lunsj, firmapresentasjonar, med meir. Vi har også eit kjøleskap til matpakken din. 

Ta kontakt for meir info og booking av kontorplass eller møterom:  

Har du tenkt deg innom ein tur?

Det vil alltid vere folk i SkaparLINKEN i kjernetida vår som er mellom klokka 09-15, men du vil stort sett finne open dør frå klokka 08-16. Vil du vere sikker på å treffe nokon, ta kontakt så sett vi opp ein avtale. 

Leige du kontorplass her så har vi eigne ordningar for dykk med eigen nøkkeltilgang slik at dykk kan benytte lokala utover "normal" opningstid. 

"Om du har eit eple, og eg har eit eple og vi bytar, har vi begge fortsatt eit eple. Men om du har ein idé og eg har ein idé og vi bytar, vil vi begge ha to idear". [George Bernard Shaw]

Våre samarbeidspartnarar i SkaparLINKEN Her er våre samarbeidspartnarar inn i SkaparLINKEN - dei som har vore med på å realisere det som ein gong berre var ein idé på bordet, men som no er ein fysisk møteplass og eit samlingspunkt for å skape fleire idear og sette dei ut i livet! Takk til alle som bidreg til å styrke næringstuvikling lokalt!