Velkomen til seminar om styreansvar

31.mai 09:00-10:30

SpareBank 1 SMN og Advokatfirmaet Judicia har gleden av å invitere deg til seminar om styreansvar. Arrangementet avholdes 31.05.2022 09:00-10:30 hos SkaparLINKEN, Pilgata 10, Sykkylven. Frokost vil bli servert.

På seminaret vil vi gi praktiske råd og formidle erfaringer rundt arbeidet i styrerommet. Vi vil berøre flere temaer som hvilket juridisk ansvar styremedlemmer har for forsvarlig drift, praktiske erfaringer med hvordan riktig styrearbeid og styresammensetning kan sørge for at bedriften blir mer lønnsom, hvilket syn og forventinger bankene har til styrene hos sine kunder. Vi vil også se nærmere på forsikring for styreansvar.

I tillegg til representanter fra SpareBank 1 SMN og Judicia har vi fått med oss CEO i Sirius Design & Integration AS, Håvard Sætre. Han har en hatt spennende personlig reise i sitt syn på bruk av styret. En reise som startet med at han visste alt best selv, til å være svært bevist på å sette sammen et optimalt styreteam med bred erfaring for å oppnå best mulig resultat.

Påmeldingsfrist 30. mai

Meld deg på her


Hvis du har spørsmål kan du kontakte oss her.

Kan du dessverre ikke delta? Fint om du gir oss beskjed her.

 

Vi gleder oss til å se deg!

 

Hilsen

SpareBank 1 SMN og Advokatfirmaet Judicia


 Medarragør: Sykkylven Næringsutvikling