Sterkare saman enn aleine.

Det trur vi på. Leiarskap er krevande, spanande og sjølvrealiserande. Men samtidig sjølvutslettande og einsamt til tider. Det finns ingen mirakeloppskrift på god leiing, uansett kva slags buzzord som settast på etiketten. Vi trur at dei beste leiarane og leiargruppene skapast frå innsida - men med god hjelp utanifrå. Det krevast eit tett og langvarig samarbeid, vilje til å trene, endre og hardt arbeid. Er du ein av dei som blir med på leiarutviklingsprogrammet for næringslivet i Sykkylven? Vi dyttar på oppstarten til januar 2023, da dette passa betre for fleire - håpar det passar for deg også! Påmelding fortløpande og plass til maks 20 deltakarar.

Kanskje kjenner du deg igjen i utfordringane i leiarskapet som blir tatt opp i denne artikkelen her?

Sjå her for detaljert program og ta gjerne kontakt for spørsmål.

"Leiarutvikling er ei livslang reise - ikkje ein snartur innom" (ukjent)

Lise Haukeberg, Programleiar omstilling lise.haukeberg@sykkylven.kommune.no

Trude Falck Bjånes, It's Timeout trude@itstimeout.no

LEDERE TRENGER OGSÅ EN KLAPP PÅ SKULDRA

Utdrag frå ein bloggartikkel om leiarskap, av Trude Falck Bjånes: 

Det er fort å glemme at ledere bare er mennesker. Og som alle andre mennesker trenger de å vite at de blir sett, hørt og anerkjent. Spesielt nå.

Som en leder jeg kjenner, sa til mellomlederne sine: «Dere har valgt å bli ledere, og dere er valgt til å være ledere. Det betyr at dere er medarbeidere med et ekstra ansvar.»

Likevel har nok mange ledere opplevd dette året som tøffere enn normalt. Koronaen har kastet bedrifter inn i en uventet situasjon og en usikker fremtid. Mange leder har jobbet døgnet rundt, ikke bare for å redde bedriften, men også for å ivareta folka sine.

Permitteringene rammer i størst grad de ansatte, men ansvaret for bedriftens fremtid ligger i hendene på de som styrer skuta. Det er en tung bør å bære. 

Les heile artikkelen her.