Kva er behovet vårt innanfor digitalisering, eigentleg? Bli med på ei fasilitert kartlegging, så kjem du nærare eit svar for dykkar bedrift!

58 % prosent av bedriftene i Sykkylven som svarte på ei kartlegging nyleg, svarte at dei ønskjer å lære meir om sitt eige behov innan digital kompetanse. Vi lyttar, og det er difor sett opp TRE moglegheiter til å få kartlagt di bedrift sin digitale kompetanse - meld deg på i dag!


ONSDAG 17.november 10:00-11:30: Bransje - Handel/service/reiseliv

ONSDAG 24.november 10:00-11:30: Bransje - Bygg/anlegg

ONSDAG  01.desember 10:00-11:30: Bransje - Øvrig industri 

Digital Norway med på laget

Sigri Sevaldsen/Digital Norway losar oss igjennom ei kartlegging, og "what’s in it for you" spør du? Jo, ut i andre enden får kvar bedrift anbefalt kurs basert på sitt behov! Vidare vil omstillingsprogrammet vurdere å sette opp felleskurs, eller om det er kurs som skal gjennomførast i enkeltbedrifter vil vi også kunne bidra med støtte her. 

Om kompetanseverktøyet vi jobbar med: les meir her!

Les meir om Digital Norway her - deira fokus er spesielt på små- og mellomstore bedrifter, og korleis få fart på digitaliseringa i norsk næringsliv. Vi er veldig glade for å kunne samarbeide med gjengen i Digital Norway!


Meld deg på i lenken under!

Påmelding digital kompetansekartlegging

Gruppe


Jeg godtar at Sykkylven Næringsutvikling AS lagrer navn, telefon, e-post og kommunikasjon i forbindelse med denne henvendelsen. Informasjonen vil kun bli benyttet for å ivareta deg og din henvendelse på best mulig måte. Opplysningene blir lagret frem til vi blir bedt om å slette de. Ønsker du innsyn i disse opplysningene kan du kontakte oss på asne@skaparglede.no